Aaudit

Er du en stolt revisor – manager – rådgiver?

Har du noen års erfaring fra revisjon, men ikke funnet riktig arbeidsmiljø ennå? Kanskje har du tanker om hvordan virksomheten bør drives og utvikles? Aaudit kan være et steg opp, karrieremessig og trivselsmessig. Sammen med oss får du faglig og personlig utvikling i et miljø der du gleder deg til å gå på jobb.

Aaudit AS er et revisjons- og rådgivningsselskap med kontorer i FOMO Coworking på Forus. Bransjen og selskapene har store muligheter for forbedring på kundeopplevelse og modernisering av kvalitetsbevisst revisjon. I Aaudit er vi opptatt av å dele kunnskap, utvikle oss og kontinuerlig læring.

Revisjon og rådgiving er en krevende virksomhet. Kravene til kvalitet og faglig dyktighet er høye, og det er ikke rom for å ta snarveier. Vi stiller høye krav til oss selv, men også til våre kunder og samarbeidspartnere.

Vår kultur bygger på:
– Respekt og ærlighet
– Kompetanse, forbedring og kunnskapsdeling
– Personlig utvikling, trivsel og trygghet

Vi holder til i distriktets mest inspirerende arbeidsmiljø. Her er vi en del av et unikt miljø som er designet for inspirasjon og trivsel.
Se mer på www.fomo.no

Ansvarsområder

Du vil være oppdragsleder for et bredt spekter av kunder i ulike størrelser og bransjer. Arbeidsoppgavene ut over revisjon styres i stor grad av din motivasjon, men det er områder som har naturlig forbindelse til revisorrollen. Rådgivingen kan eksempelvis være i forbindelse med fisjon og fusjon, regnskap, skatteplanlegging, generasjonsskifte, kjøp, salg og verdsettelse av virksomheter. Det legges til rette for opplæring og naturlig utvikling.

Du får ansvar for egen kundeportefølje i samsvar ønske og kvalifikasjoner. Oppdragsledelsen innebærer å være teamets og kundens kontaktpunkt for å lede prosessen gjennom prosjektet.

For å lykkes i rollen, må du være lærevillig og nysgjerrig på hvordan vi lykkes for å nå felles mål.

Kvalifikasjoner

  • Bachelor eller master i økonomi og/eller MRR
  • Flink med mennesker
  • Ønske om å forbedre prosesser
  • Erfaring fra revisjon
  • IT-kunnskaper og interesse for gode løsninger
  • Analytiske evner
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hvem er du?

Vi legger mest vekt på personlige egenskaper og forventer høy integritet. Du er profesjonell, men relativt uformell i stilen. Vi liker at du viser engasjement og eierskap til det du gjør og har evner til å trekke med deg andre i prosessen.

Hva kan vi tilby deg?

Aaudit er et selskap i vekst og utvikling, med mange muligheter til å sette gode ideer ut i livet. Hos oss får du både påvirke, lære og utvikle deg videre. Fremfor alt blir du del av et fellesskap som er preget av ekte engasjement og høy kompetanse. Vår kultur kjennetegnes av at vi støtter hverandre, aksepterer feilskjær og tåler hverandres suksess.

Mulighetene er store – vi vil gjerne høre din mening!

Send søknad og CV