Bli med på laget!

Bli med å skape fremtidens Aaudit!

Vi har en solid og spennende kundeportefølje. Vi ønsker å investere i mennesker og tror ulike perspektiver styrker oss som bedrift. Våre ansatte skal være oppdatere, kompetente og trygge i sine roller. Du kan være innadvendt eller utadvendt, det viktigste for oss er at «drive» og nysgjerrighet ligger i bunn. Og forresten, i Aaudit er vi opptatt av en god balanse mellom jobb og fritid.

Er du en nyutdannet revisor eller har annen relevant økonomisk bakgrunn? Kanskje har du rett og slett gått lei av å jobbe der du er i dag?

Dersom du har et ønske om å jobbe i et revisjonsselskap som tar deg på alvor, jobber som et team, og lærer av hverandre vil vi høre fra deg. Hos oss vil du få ansvar og mulighet til være med å påvirke, utvikle og skape.

Tenker du at våre verdier treffer deg? Ta kontakt!

Aaudit

«Hos Aaudit får jeg muligheten til å delta i hele revisjonsprosessen. På denne måten får jeg et godt innblikk i virksomheter, og knytter stadig nye bekjentskaper.»

Maja – associate

Aaudit

«Jeg liker det gode jobbmiljøet vi har. Vi jobber tett sammen med partnerne og jeg får stadig faglige utfordringer.»

Nen – associate

Er du en stolt revisor – manager – rådgiver?

Har du noen års erfaring fra revisjon, men ikke funnet riktig arbeidsmiljø ennå? Kanskje har du tanker om hvordan virksomheten bør drives og utvikles? Aaudit kan være et steg opp, karrieremessig og trivselsmessig. Sammen med oss får du faglig og personlig utvikling i et miljø der du gleder deg til å gå på jobb.

Les mer om stillingen her

Vi søker nyutdannet revisor:

Vi ser etter deg som er nyutdannet revisor, under utdanning eller med annen relevant økonomisk bakgrunn. Ønsker du å bli med å bygge bedriftskultur i Aaudit, der trivsel og faglig utvikling står i høysetet? Du får jobbe direkte med kunder og ansvar ut fra evner og ønsker.

Les mer om stillingen her