Aaudit

Vi søker revisortalenter!

Vi ser etter deg som er nyutdannet revisor, under utdanning eller med annen relevant økonomisk bakgrunn. Ønsker du å bli med å bygge bedriftskultur i Aaudit, der trivsel og faglig utvikling står i høysetet? Du får jobbe direkte med kunder og får ansvar ut fra evner og ønsker.

Aaudit AS er et revisjons- og rådgivningsselskap med kontor på Forus. Vi er i dag 6 engasjerte medarbeidere med ca. 220 små og mellomstore kunder. Kai T. Nygaard og Reidar Seland startet høsten 2021 egen virksomhet og tok med seg erfaring og kunder fra nærmere 20 års virke som oppdragsansvarlige revisorer og partnere, de siste 4 årene i KPMG Stavanger.
I Aaudit er vi opptatt av å dele kunnskap, utvikle oss videre og lære. Det skal våre ansatte og kunder merke.

Revisjon og rådgiving er en krevende virksomhet. Kravene til kvalitet og faglig dyktighet er høye, og det er ikke rom for å ta snarveier. Vi stiller høye krav til oss selv, men også til våre kunder og samarbeidspartnere.

I Aaudit er alle like viktige og vår kultur bygger på:
– Respekt og ærlighet
– Kompetanse og kunnskapsdeling
– Personlig utvikling og trygghet

Vi har flyttet inn i distriktets mest inspirerende arbeidsmiljø. Her er vi en del av et unikt miljø som er designet for inspirasjon og trivsel. Se mer på www.fomo.no.

Ansvarsområder

Du vil jobbe med et bredt spekter av kunder av ulike størrelse og i forskjellige bransjer. Du vil få ansvar for egen kundeportefølje innenfor oppgaver knyttet til revisjon og/eller rådgivning. Du vil bistå kundene gjennom revisjonen og være kundens kontaktpunkt. For å lykkes i rollen, tror vi at du er faglig flink og nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe kunden til å lykkes med å nå sine mål. Rett person vurderes til stilling tilpasset bakgrunn og erfaring.

Kvalifikasjoner

  • Bachelor eller master i økonomi og/eller MRR (under utdanning)
  • Gjerne relevant erfaring, men ikke et krav
  • IT-kunnskaper og interesse for å utnytte tekniske løsninger
  • Analytiske evner
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er glad i mennesker, som motiveres av faglig utvikling og utstrakt kundekontakt. Vi tror du er nysgjerrig og opptatt av å utnytte teknologi, og at du ønsker å arbeide og bidra i et fremtidsrettet selskap. Som person har du høy integritet, du er profesjonell, men uformell, og du viser engasjement for det du driver med. Du er også opptatt av å utvikle deg selv og de rundt deg.

Hva kan vi tilby deg?

Aaudit er et selskap i vekst og utvikling, med mange muligheter til å sette gode ideer ut i livet. Hos oss får du både påvirke, lære og utvikle deg videre. Fremfor alt blir du del av et fellesskap som er preget av ekte engasjement og høy kompetanse. Vår kultur kjennetegnes av at vi støtter hverandre, aksepterer feilskjær og tåler hverandres suksess. Alle medarbeidere jobber tett med erfarne partnere for å sikre en god personlig og faglig utvikling.